Προορισμοί γάμοι στην Kreta Natur

m

Σχεδιάστε τον γάμο των ονείρων σας στο Kreta Natur.

Με ευρύχωρους χώρους και μια νότα κομψότητας, προσφέρουμε ένα ιδανικό σκηνικό για να γιορτάσετε την ξεχωριστή σας ημέρα.

Στο Kreta Natur θα βρείτε ένα ρομαντικό περιβάλλον που θα φιλοξενήσει τη δεξίωση σας σε μοναδικούς χώρους προσφέροντας άνετα διαμερίσματα και μια υπέροχη σουίτα για να καλύψετε τις ανάγκες διαμονής για εσάς και τους καλεσμένους σας. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε έναν αξέχαστο και μοναδικό, ονειρεμένο γάμο.

Σχεδιάζετε τον γάμο σας;

m

Έχετε σκεφτεί το τέλειο μέρος για να το φιλοξενήσετε;

Ένας γάμος στο εξωτερικό μετατρέπει αυτή τη σημαντική ημέρα σε ένα πραγματικά αξέχαστο γεγονός για εσάς και τους καλεσμένους σας οι οποίοι θα βρίσκονται και σε διακοπές, δημιουργώντας μερικές πραγματικά μαγικές αναμνήσεις.

Είτε πρόκειται για έναν πολυτελή καλοκαιρινό γάμο που σχεδιάζετε είτε για μια γιορτή ανανέωσης των όρκων σας είτε για κάτι τελείως διαφορετικό, θα σας βοηθήσουμε να οργανώσετε την τέλεια εκδήλωσή σας στο Kreta Natur.

Το Kreta Natur είναι ιδανικό για τη διοργάνωση γάμων. Καταπληκτικός χώρος τελετών και δεξίωσης με δέντρα και ευωδιαστά φυτά, πισίνα, pool bar και άφθονα καταλύματα για τους καλεσμένους σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε στη διαδικασία προγραμματισμού του γάμου και να διαχειριστείτε όλες τις λεπτομέρειες της τελετής και του πάρτι μετά, όπως το Catering, τα λουλούδια, η γαμήλια τούρτα, τα πυροτεχνήματα και πολλές άλλες πτυχές που θα σας εξασφαλίσουν μια αξέχαστη εκδήλωση.